23.03.2022

Biv.2 «Ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές ορότυπο GLOBALGAP»

Αντικείμενο εκπαίδευσης:

Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας κατά τον χειρισμό των προϊόντων

 

Biv.3 «Ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης βασισμένο στα εθνικά πρότυπα AGRO 2.1 & 2.2.»

Αντικείμενο εκπαίδευσης:

Ασφαλής χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Συγκομιδή

Ιχνηλασιμότητα

 

Γiii.2 «Κατάρτιση των παραγωγών σε νέες τεχνικές με θέματα όπως διαχείριση των καλλιεργητικών φροντίδων (κλαδέματα), λίπανση εδάφους, φυτοπροστασία, συγκομιδή – μετασυλλεκτικοί χειρισμοί, άρδευση»

Αντικείμενο εκπαίδευσης:

Φυτοπροστασία

Υπολειμματικότητα, ορυκτέλαια ελαιολάδου