23.03.2022
Biv.2 «Ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές ορότυπο GLOBALGAP»
Αντικείμενο εκπαίδευσης:
Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας κατά τον χειρισμό των προϊόντων
Biv.3 «Ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης βασισμένο στα εθνικά πρότυπα AGRO 2.1 & 2.2.»
Αντικείμενο εκπαίδευσης:
Ασφαλής χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων
Συγκομιδή
Ιχνηλασιμότητα
Γiii.2 «Κατάρτιση των παραγωγών σε νέες τεχνικές με θέματα όπως διαχείριση των καλλιεργητικών φροντίδων (κλαδέματα), λίπανση εδάφους, φυτοπροστασία, συγκομιδή – μετασυλλεκτικοί χειρισμοί, άρδευση»
Αντικείμενο εκπαίδευσης:
Φυτοπροστασία
Υπολειμματικότητα, ορυκτέλαια ελαιολάδου